Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Demirkan hastanemizdeki görevine başlamıştır.

Güncelleme Tarihi: 07/09/2020

HEKİM KADROMUZ GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR...

Endokrinoloji, endokrin bezlerinin çalışma sistemi ve ürettikleri hormonlar ile ilgilenen bilim dalıdır. Şeker hastalığı, tiroit hastalıkları, hipofiz, böbrek üstü bezleri rahatsızlıkları, metabolik kemik hastalıkları, testis ve yumurtalık hormonu eksikliği ya da fazlalığı gibi hormonal hastalıkların yanı sıra metabolizma hastalıklarının tanı, tedavi ve takibi ile ilgili tüm işlemler artık hastanemizde gerçekleştirilebilecektir.

İlimiz, hastanemiz ve özellikle hastalarımız için önemli olan Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları hekim kadrosunun hastanemize kazandırılması sürecindeki önemli destekleri için Milletvekillerimiz Sayın Bayram Özçelik ve Sayın Yasin Uğur’ a ve İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.