14 Kasım Dünya Diyabet Günü
27 Temmuz 2022

Halk sağlığının korunması, geliştirilmesi ve toplumda sağlıklı yaşam kültürünün yerleşmesini sağlamak amacıyla yürütülen rutin çalışmalar dışında özel gün ve haftalarda ayrıca farklı etkinliklerin düzenlenmesi konuya olan farkındalık düzeyinin artmasına katlı sağlamaktadır.

Uluslararası Diyabet Federasyonu tarafından bu yıl Dünya Diyabet Günü kapsamında tema olarak  belirlenen “ Diyabet ve Aile“ kapsamında; Hastanemiz İç Hastalıkları / Endokrinoloji Kliniği tarafından diyabette sağlıklı yaşam hedefiyle yürüttüğümüz diyabet okulunu tamamlayanlara 14.11.2018 tarih / saat 10.00 -12.00 arasında hastanemiz eğitim salonunda, Hastane Baştabip vekili Uzm.Dr.Özkan ERDOĞAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müd.Nurşen YILDIRIM Yard.Cennet AKBULUT ve diyabet hastalarımızın katılımıyla yapıldı. Eğitmenler İç hastalıkları Uzm. Dr.Esra YÜKSEL, Diyetisyen Fatma ÇELİK, Fizyoterapist Safure KOÇER, Diyabet Hemşiresi Bahriye DURSUN tarafından sunumlarının ardından, hastalarımıza Diyabet Okulu diplomaları verildi.

#DiyabetHerAileyiİlgilendirir

• DSCF9204.JPG