Hastalarımıza Diyabet Okulu Diplomaları verildi
27 Temmuz 2022

Ülkemizde ve dünyada hızla artış gösteren diyabet hastalığının etkin tedavisi ve takibi son derece önem taşımaktadır. Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan “ Türkiye Diyabet Önleme ve Kontrol Programı “ kapsamında; Hastanemiz iç Hastalıkları / Endokrinoloji Kliniği tarafından diyabette sağlıklı yaşam hedefiyle yürüttüğümüz Diyabet Okulunu tamamlayanlara 27.02.2019 tarih / saat 10.00 -12.00 arasında Hastanemiz Eğitim salonunda, Baştabip Yard.Uzm.Dr.Ayla Kılıç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurşen YILDIRIM ve diyabet hastalarımızın katılımıyla yapıldı. Eğitmenler İç hastalıkları Uzm. Dr.Esra YÜKSEL, Diyetisyen Fatma ÇELİK, Fizyoterapist İsmail Çalık, Diyabet Hemşiresi Bahriye DURSUN tarafından sunumlarının ardından, hastalarımıza Diyabet Okulu diplomaları verildi.

#DiyabetHerAileyiİlgilendirir   @sbkhgm@saglikbakanligi

• DSCF9357.JPG