3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası etkinliğimiz
27 Temmuz 2022

3-9 Kasım Organ ve Doku bağışı haftası kapsamında, doku ve organ nakli koordinatörü Hemşire Serpil Candan Sehar tarafından, organ bağışının önemini vurgulamak, halkımızı bilinçlendirmek ve bağış sayılarını artırabilmek için, poliklinik salonunda birim kurularak hasta ve hasta yakınlarına organ bağışı hakkında bilgilendirme yapıldı, organ bağışları kayıt altına alınarak, bu haftaya özel hazırlanan broşürler dağıtılarak organ bağışının önemi anlatılarak, organ nakli koordinatörü tarafından çalışanlarımıza eğitim verildi. Etkinliğimize katılan hastane Başhekimimiz Doç.Dr.Nedim Ongun, başhekim yardımcıları Opr.Dr.Murat Yüksel,  Uzm.Dr.Muazzez Özsöyler, Dr.Mustafa GÜNGÖR, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nilgün Mutlu ‘ ya teşekkür ederiz.

#OrganveDokuBağışıhaftası

#SağlıkHizmetleriGenelMüdürlüğü