İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcıları
16 Aralık 2023

Yusuf İYİLİKÇİ.jpeg

Yusuf İYİLİKÇİ

1981 yılında Denizli'de doğdum,  İlkokul ve Ortaokulu Denizli Tavas Ulukent'de tamamladım. 1999 yılında Denizli Tavas Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu Bölümünden mezun oldum. Daha sonra Pamukkale Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar (Y.O.), Anadalu Üniversitesi Kamu Yönetimi (Lisans), Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi (Lisans) ve Beykent Üniversitesi Sağlık Yönetimi  (Yüksek Lisans) Bölümlerini tamamladım. 2002 yılında Ordu Çatalpınar Göller Sağlık Ocağı'nda Sağlık Memuru olarak göreve başladım. Sırasıyla Denizli Kale Devlet Hastanesi'nde, Aydın Nazilli Devlet Hastanesi'nde, Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nde farklı birimlerde çalıştım.  Burdur Yeşilova Devlet Hastanesi'nde Hastane Müdürü olarak görev yaptım.

2019 Temmuz ayından itibaren Burdur Devlet Hastanesi'nde Müdür Yardımcısı olarak  görevime devam etmekteyim.
Evli ve iki çocuk babasıyım.

Mustafa Altaş.jpg

Mustafa ALTAŞ

1972 yılında Burdur/ Çeltikçi / Kuzköy köyünde doğdum. İlkokulu Kuzköy 60. Yıl ilköğretim okulu, Liseyi Burdur İmam Hatip Lisesinde tamamladım.

2005 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü, 2007 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Fakültesi, 2019 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Bölümünden mezun oldum.

Sırasıyla Karamanlı Toplum Sağlığı Merkezi, Tefenni İlçe Hastanesi Ambulans şoförlüğü, 2009 Bakanlığın açtığı görevde yükselme sınavı ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Kadrosunda çalıştım. 2012 yılında Burdur İl Sağlık Müdürlüğüne atanarak, 2019 yılına kadar satın alma biriminde görev yaptım.

06.02.2019 yılında Burdur Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcılığına atandım.

Evli ve iki çocuk babasıyım.