EMZİRME HAFTASI ETKİNLİKLERİ
05 Ekim 2022

EMZİRME HAFTASI ETKİNLİKLERİ

1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle kurumumuzda da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Burdur Devlet Hastanesi olarak, geleceğimiz olan çocuklarımızın, kendileri için en ideal besin olan anne sütü ile beslenmelerini sağlayarak sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlamaktayız. Bu amaçla hastanemizde,  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı  Dr. M. Murat Erk, Başkan yardımcısı Dr. Alper Teker, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ayla Kılıç, Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ayşen Til, Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Nedim Ongun ve tüm personelin katılımıyla Emzirme Haftası etkinlikleri düzenlendi. Programda lohusa ve yenidoğan ziyaretleri yapılmış, stand açılarak broşür dağıtımı ve bilgilendirmeler gerçekleştirilmiştir. Kadın Hastalıkları ve Doğum servisinde bulunan annelerimize  lohusa şerbeti ve kefir ikram edilmiş, yenidoğan bebekler için hediyeler verilmiştir.